Din legoleverantör!

Hög service & kvalitet till låg kostnad

Litcon Tools erbjuder ett kompetent, tillförlitligt och mycket konkurrenskraftigt produktionsalternativ för metallbearbetande tillverkning

Litcon Tools grundades 1999

Litcon Tools utför kontraktstillverkning avseende metall- och plåtbearbetning till krävande industrikunder. Produktionen är förlagd till Litauen och Ukraina vilket innebär att vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. Genom egen tillverkning och projektledning på plats, i tätt samarbete med utvalda och beprövade produktionspartners, utför vi säkra och högkvalitativa leveranser utan någon extra projektrisk för kunder.

Kundkontakt och samordning utförs från vårt kontor i Stockholm vilket ger dig trygg och lättillgänglig rådgivning och service genom alla stadier av projektet, samtidigt som du tillgodogör dig Litauen och Ukrainas fördelaktiga kostnadsläge och gynnsamma geografiska placering. Litcon Tools ger dig möjlighet att snabbt och enkelt komma igång med denna tillverkning utan de besvär som avstånd, språk och annan affärskultur ibland skapar.

Vi är även Certifierad via ISO-9001-2015

Vi ser fram emot att berätta mer!

Tillverkning i
Litauen & Ukraina

Produktionen är förlagd till Litauen och Ukraina vilket innebär att vi kan erbjuda mycket konkurrenskraftiga priser. 

Projektbilder

Nedan följer ett urval av de produkter som Litcon Tools har tillhandahållit sina kunder.

Plastal AB - Stötfångar fixtur